نحوه یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم


یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم

یخ زدایی با مایکروویو يكي از راحت ترين و سريع ترين روش هاست. در زندگي امروزي كه معمولاً خانم ها نيز شاغل مي باشند و فرصت لازم براي آشپزي ندارند استفاده از مايكروويو یا سولاردم مي تواند براي آن ها بسيار مفيد باشد. اما در روشی که برای یخ زدایی استفاده می کنید باید به این نکته توجه کنید که به مواد غذایی فریزری آسیب نرسد و ارزش غذایی آن ها از بین نرود. بنابراین باید به طور صحیح یخ این مواد غذایی را آب کرد. ما در این مطلب نحوه یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم را به طور کامل برای شما شرح دادیم. پس این مطلب رو از دست ندهید.

 

برای این که به مواد غذایی فریزری آسیب نرسد و ارزش غذایی آن ها از بین نرود، یا بعد از خارج کردن از فریزر به صورت صحیح یخ این مواد غذایی را آب کرد و بعد آن ها را مصرف کرد.

سه روش برای یخ زدایی مواد غذایی وجود دارد :

یخ زدایی در یخچال
یخ زدایی در آب سرد
یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم

توضیح در مورد هر یک از روش های یخ زدایی

در روش یخ زدایی در یخچال ۲۴ ساعت قبل، باید بسته گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کرد. بسته را نباید باز کرد یا روی آن نمک پاشید تا زودتر یخ آن باز بشود. این کارها به شدت به ماده غذایی آسیب می رساند.
در یخ زدایی با آب سرد باید بسته غذایی بدون آن که از کیسه خارج شود، داخل آب سرد قرر بگیرد.آب باید هر نیم ساعت یک بار عوض شود تا بسته غذایی ما موقع باز شدن یخ آن در آب سرد باشد.در غیر این صورت عوامل بیماری زای احتمالی موجود در ماده غذایی شروع به فعالیت کرده و ماده غذایی را آلوده می کنند.
برای یخ زدایی با مایکروویو هم باید بر اساس دستور آن عمل کنید. فقط لازم است دما را به دقت نتظیم

برای این که به مواد غذایی فریزری آسیب نرسد و ارزش غذایی آن ها از بین نرود، یا بعد از خارج کردن از فریزر به صورت صحیح یخ این مواد غذایی را آب کرد و بعد آن ها را مصرف کرد.

سه روش برای یخ زدایی مواد غذایی وجود دارد :

یخ زدایی در یخچال
یخ زدایی در آب سرد
یخ زدایی با مایکروویو و سولاردم

توضیح در مورد هر یک از روش های یخ زدایی

در روش یخ زدایی در یخچال ۲۴ ساعت قبل، باید بسته گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کرد. بسته را نباید باز کرد یا روی آن نمک پاشید تا زودتر یخ آن باز بشود. این کارها به شدت به ماده غذایی آسیب می رساند.
در یخ زدایی با آب سرد باید بسته غذایی بدون آن که از کیسه خارج شود، داخل آب سرد قرر بگیرد.آب باید هر نیم ساعت یک بار عوض شود تا بسته غذایی ما موقع باز شدن یخ آن در آب سرد باشد.در غیر این صورت عوامل بیماری زای احتمالی موجود در ماده غذایی شروع به فعالیت کرده و ماده غذایی را آلوده می کنند.
برای یخ زدایی با مایکروویو هم باید بر اساس دستور آن عمل کنید. فقط لازم است دما را به دقت تنظیم کنید تا ماده غذایی به جای یخ زدایی، نیم پز نشود. در ضمن باید موادی را که توسط مایکروویویخ زدایی شده سریع مصرف کنید.

 

از نمك زدن و باز كردن بسته هاي غذايي براي سريع تر كردن يخ زدايي آن ها، گرفتن آن ها زير آب جوش، باز كردن بسته و قرار دادن آن ها در محيط اتاق يا داخل آب گرم و به طور كلي هر حركتي كه باعث تغيير ناگهاني دماي بسته مي شود. جداً خودداري كنيد.

 

 

آموزشاخبار

how to defrost meat in microwaveتنظیمات مایکروویوطرز یخ زدایی با مایکروویومایکروفرمایکروویویخ زدایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *